Të rejat javore në teknologji

Gjenerata e re Samsung, Galaxy 22, duket që do të jenë në duart e klientëve në janar të vitit 2022.  Burime brenda gjigandit kanë zbuluar se Samsung ka filluar prodhimin masiv të komponentëve për serinë Galaxy S22, për prezantimin e janarit të 2022-tës. Javën që kemi lënë pas, Samsung është bërë pesë e mediave teknologjike…

Filmat premierë të javës së ardhshme

Filmdashës, bëhuni gati për projekte të shumta premierë, që do të mund t’i shikoni gjatë ditëve të ardhshme, ku do të keni mundësi të zhyteni në botën e filmave, varësisht prej zhanrit apo tematikës që ju e parapëlqeni. Në vijim, ju sjellim titujt dhe data e publikimit të këtyre filmave të rinj: Filmi ‘Clifford the…