Policia e Kosovës në zbatim të masave anti-kovid

Me qëllim të respektimit të masave mbrojtëse, parandalimit të përhapjes së pandemisë duke vënë në pah interesin e shëndetit publik, Policia e Kosovës në vazhdimësi ka realizuar detyra konkrete në gjithë territorin e Kosovës, duke përfshirë edhe shqiptimin e gjobave ndaj atyre që nuk zbatojnë këto masa. Zyra për Informim dhe Marrëdhënie me Publikun pranë…

Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje

– Me 17 gusht, të vitit 2011, kënga ‘Last Friday Night’ e interpretuar nga Katy Perry, ishte në pozitën e parë të këngëve më të dëgjuara në Amerikë. Kjo këngë ishte pjesë e albumit të saj ‘Teenage Dream’. – Në këtë datë, të vitit 1991, rock bendi Nirvana, lansuan video spotin e këngës së tyre…