Rave këtë javë ju prezanton DJ ERØS

Rave Live Session është transmetimi javor, i mundësuar nga Win Music Freedom, ku për çdo javë prezantohen DJ-të më të mirë lokal dhe ndërkombëtar. DJ ERØS, njihet për pjesëmarrjen e tij në festivale të ndryshme regjionale dhe botërore ku ka luajtur përkrah emrave si: Calvin Harris, Dimitri Vegas & Like Mike, Lost Frequencies, W&W, Ofenbach,…

Duaje trupin tënd

Sot (06 maj), kudo në botë shënohet ‘Dita Botërore pa Dietë’, si një mundësi për të pranuar trupin tonë, ashtu siç jemi. Për të shënuar këtë ditë, Radio KFOR-i ka marrë një mendim nga dietologia dhe nutricionistja znj. Ajshe Ibrahimi, e cila për dëgjuesit dhe lexuesit tanë ofroi këtë këndvështrim: “Dilni përpara pasqyrës dhe komplimentoni…