Të rejat teknologjike të javës që po e lëmë pas

Java e fundit e muajit prill, ka sjellë lajme të reja në shumë fusha të teknologjisë. Nga çipat DDR5, telefoni i lojërave Redmi K40, eksperimentet me Intelegjencën Artificiale të kompanisë SONY, e deri tek ndryshimet e reja në platformat Zoom dhe Spotify. Dy prodhues të moduleve të memorieve kineze, kanë konfirmuar se modulet e para…

Filmat që jepen premierë javën e ardhshme

Edhe në javën e parë të muajit maj, ju presim premiera filmash të realizuar me shumë mjeshtëri nga regjisorë të njohur botëror, të cilët do të mund t’i shikoni me familjarë apo me miqtë tuaj. Radio KFOR-i sjell në vijim listën e tyre: Filmi ‘Wrath of Man’ – Data e publikimit: 07, maj Filmi ‘Here…