Muzika jazz, zhanër që bashkon njerëzit në gjithë botën

Sot (30.04), në gjithë botën shënohet ‘Dita Ndërkombëtare e muzikës Jazz’, për të vlerësuar rolin e kësaj muzike, e cila bashkon adhuruesit e këtij zhanri. Edhe në Kosovë, viteve të fundit janë organizuar disa ngjarje dhe festivale që promovojnë muzikën jazz. Festivali ‘Prishtina Jazz Week’, tash e disa vite bën bashkë adhuruesit e këtij zhanri…