“Dita Ndërkombëtare e Përqafimit” sivjet kremtohet me shpresën që sa më parë të mund të japim përqafime

Një nga mënyrat më të thjeshta por shumë domethënëse,  shpirtërore e emocionale për të treguar dashuri për të tjerët, është përqafimi. Një përfaqim çliron hormonet e dashurisë, redukton nivelin e stresit, zvogëlon dhimbjet parandalon depresionin dhe ka shumë e shumë përfitime të tjera. Një përqafim, mund të ndryshojë jetën, andaj 21 janari, i është ndarë…