Organizatat humanitare ndihmojnë familjet në nevojë

“Bëhu arsyeja që dikush buzëqeshë. Bëhu arsyeja që dikush ndihet i dashur dhe beson në mirësinë e njerëzve”,  kjo thënie nga shkrimtari, Roy T. Bennett, përkufizon rëndësinë që ka humanizmi. Në Kosovë, viti 2020 po mbyllet me ngjarje të ndryshme humanitare, e njëra ndër to është edhe fushata e organizuar nga organizata joqeveritare ‘Nëna dhe…

Kaci tregon për aplikimin e artit në flokë

Të kesh një artist të talentuar të flokëve apo grimit është “shpëtim” në shumë situata, e sidomos kur kemi ngjarje të shënuara. Shpeshherë, të dukurit bukur, na bënë që edhe të ndjehemi mirë edhe kur mund të jemi duke kaluar në momente jo edhe aq të këndshme. E pikërisht këtë e bëjnë stilistët, të cilët…