KFOR-i ndihmon me donacione shkollën e Çabrës

Bashkëjetesa dhe bashkëpunimi i fortë midis komuniteteve të ndryshme në Kosovë, rezulton me  projekte të dobishme që përfitojnë shoqëria në tërësi, pa dallime. Në një ceremoni solemne, sot (22.09.2020), në Shkollën Fillore të Mesme të Ulët “Osman Rama”, në Çabër, komuna e Zubin Potokut, u përurua këndi i lojërave, ndriçimi i objektit shkollor, rregullimi i…

Vajza, thesari më i çmuar për prindër

Përderisa dikur shoqëritë kudo në botë, e posaçërisht në Kosovë, luteshin që fëmija i tyre të jetë i gjinisë mashkullore, sot çiftet që planifikojnë zgjerim të familjes, duan që të bëhen prindër të vajzave, të cilat siç pohojnë ata, i japin më shumë hare jetës së tyre. E hareshme dhe plot ngjyra tashmë i është…

Sot, dita e parë e stinës së vjeshtës

“Vjeshta sjell me vete kujtimin e një stine bujare; ngjyra, ndjenja, aroma, të korra dhe gjithçka flet për bukurinë e tokës, për mrekullitë e natyrës”, kjo është thënia e Stephen Littleword, që më së miri i tregon bukuritë e stinës së vjeshtës. Sot (22.09.20), është dita e parë e stinës së vjeshtës e cila shënon…