Gjermania i dhuron Kosovës pajisje mbrojtëse kundër pandemisë

Sot (03.08.20), në Institutin Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës (IKSHPK), u mbajt ceremonia e pranim dorëzimit, të një kontingjenti të pajisjeve mbrojtëse personale profesionale, dedikuar Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës (SHSKUK), kundër CoViD-19. Në këtë ceremoni i pranishëm ishte i pari i Ministrisë së Shëndetësisë, Armend Zemaj dhe ambasadori i ri i…

Nxënësit e Shkollës së Mesme të Ulët ‘Emin Duraku’, në mbështetje të pastërtisë

Në kuadër të projektit “School Community by Empowering Students”, mbështetur nga Giz Kosovo, projekt ky i cili ka për qëllim të fuqizojë Këshillin e Nxënësve në shkollat e mesme të ulëta, ka filluar të implementojë iniciativat e nxënësve, të cilat u ideuan në punëtoritë e mbajtura me ‘Shkollat Kampione’. Ditë më parë, nxënësit e Shkollës…

Qendra e Mjekësisë Familjare në fshatin Plemetin, në shërbim të të gjitha komuniteteve

Marrëdhëniet e mira ndëretnike mund të shfaqen kudo, nga respekti për fqinjët e komunitetit tjetër, nga respekti shoqëror, kolegial e deri tek trajtimi i mirë i klientëve apo palëve në institucione të ndryshme. Kësaj radhe Radio KFOR-i, do të ndajë me ju një shembull të suksesshëm të marrëdhënieve ndëretnike që ofron Qendra e Mjekësisë Familjare…