Sot po shënohet ‘Dita Botërore e Jetës së Egër’

Që nga viti 2013, 3 Marsi shënohet nga Asambleja e Përgjithshme e Kombeve të Bashkuara si ‘Dita Botërore e Jetës së Egër’, me qëllim të përkujtimit dhe rritjes së ndërgjegjësimit mbi kafshët dhe bimët e egra të botës. Në këtë ditë është shumë e rëndësishme të kujtojmë se biodiversiteti është një komponent shumë i rëndësishëm…

Teatri ODA kremton 17 vjetorin e themelimit

Nesër (4 mars), teatri ODA kremton 17 vjetorin e themelimit të saj. Në kuadër të shënimit të këtij përvjetori të tatrit ODA, do të luhet shfaqja “Sikur kjo të ishte shfaqje”, e bashkë-prodhuar me kompaninë teatrore “La Rremë”, bazuar në dramën e Almir Imshireviq e në regji të Agon Myftarit dhe me lojën e aktorëve:…

Ftesë për pjesëmarrje në trajnimin për ‘Shkrim të Projekt-Propozimeve’

Qendra për Zhvillim të Karrierës organizon trajnim për shkrim të Projekt-Propozimeve. Të drejtë pjesëmarrje në këtë trajnim kanë të gjithë studentët dhe të diplomuarit e Universitetit të Prishtinës. Procedurat e aplikimit bëhen përmes faqes ekarriera.uni-pr.edu, ku mund të kyçeni përmes numrit të ‘SEMS ID’, e në këtë faqe do të gjeni informacionet e nevojshme për…