Sot mbahet punëtori për punëdore artizanale

Qendra “Termokiss”, sot (7 nëntor) duke filluar nga ora 14:00 deri në orën 17:00 do të mbajë një punëtori për të mësuar më shumë rreth punëdores artizanale. Kjo punëtori do të mbahet nga Gishe Lahu, ndërsa përveç teknikave të reja për punëdore artizanale që do të mësojnë të rinjtë, ata po ashtu do të kenë…

Grante për fuqizimin e të rinjve në Kaçanik

Forumi për Iniciativa Qytetare [FIQ] në kuadër të projektit “PREX” do të ndajë grante në vlerë prej një mijë euro për organizata dhe grupe joformale në Komunën e Kaçanikut që kanë për qëllim fuqizimin e të rinjve. Në një komunikatë për media nga kjo Iniciativë kanë sqaruar se synojnë të rrisin mundësitë e angazhimit të…