KFOR-i ndihmon me pajisje sportive shoqatën ‘Autizmi’, në Prishtinë

KFOR po vazhdon të kryejë projekte të shumta që janë thelbësore për mirëqenien e të gjitha komuniteteve në Kosovë. Në kuadër të këtyre projekteve të shumta dhe ndihmës së vazhdueshme që bën KFOR-i në përmirësimin dhe mirëqenien e qytetarëve të Kosovës, sot (24.09.20),  Bashkëpunimi Civilo-Ushtarak (CIMIC) i KFOR-it dhuruan pajisje fitnesi për anëtarët e shoqatës…

Radio KFOR-i me hitet më të reja

Radio zë vendin e parë, si burimi numër një për zbulimin dhe transmetimin e këngëve të reja. Edhe pse teknologjia ka avancuar, prapë se prapë radio mbetet mediumi më i kërkuar për të transmetuar dhe për të dëgjuar këngët më të reja. Në vendin tonë, Radio KFOR-i mbetet njëri nga mediumet më të pëlqyera nga…