Filmat premierë të javës së ardhshme

Muaji prill vazhdon të sjellë filma me përmbajtje sa interesante aq të veçanta, shumica prej të cilëve të bazuara në histori të vërteta. Në listën e mëposhtme i gjeni titujt dhe datat e publikimit të tyre në kinema: Filmi ‘Irena’s Vow’ – Data e publikimit: 15 prill Filmi ‘Class of Her Own’ – Data e…