Ciceroni kulturor

Edhe këtë javë, vendi ynë do të ketë shumë ngjarje dhe aktivitete kulturore për ju. Me këtë rast, Radio KFOR-i ju sjellë disa nga ngjarjet kulturore që mund ti ndiqni: – Teatri Kombëtar i Kosovës ka publikuar programin e shfaqjeve për muajin prill. Në datën 11 prill, vjen repriza e shfaqjes “Correr o Fado” nga…

Policia e Kosovës me shumë aktivitete për ruajtjen e sigurisë edhe përgjatë muajit prill

Me qëllim që të bëhet parandalimi i aksidenteve rrugore, Policia e Kosovës në vazhdimësi është duke kryer aktivitete në terren, por njëkohësisht është duke ndërmarr masa ndëshkuese ndaj atyre personave që nuk respektojnë rregullat dhe shenjat në trafik. Krahas kësaj, Policia e Kosovës në vazhdimësi është duke realizuar edhe fushata që kanë për qëllim krijimin…