Javë e pasur me filma premierë

Gjithçka që mund të ju premtojmë juve dashamirë të filmave, janë befasitë e këndshme që ju presin gjatë javës së ardhshme, e cila do të jetë e përmbushur me filma me përmbajtje të mrekullueshme, nga regjisorë me renome botërore dhe kastë aktorësh fantastik. Më poshtë, e keni listën e plotë të titujve dhe datave të…