Ciceroni kulturor

Edhe në prag të përfundimit të muajit më të shkurtër të vitit, ngjarjet dhe aktivitetet kulturore po vazhdojnë të shoqërojnë vendin tonë dhe të gjithë artdashësit. Dhe me këtë rast, Radio KFOR-i vjen me ciceronin kulturor, për të ju ndihmuar me planet që do ti bëni për të përcjellë ngjarje kulturore në vend: – Në…