Ciceroni kulturor….

Edhe gjatë ditëve në vijim, vendi ynë do të jetë mikpritës i shumë ngjarjeve kulturore, e Radio KFOR-i ju njeh me disa prej tyre: Letërsia është pasqyrë e kohës, e shoqërisë, e kulturës dhe e ndryshimeve, e cila nëpërmjet fjalëve na frymëzon e na bën të mendojmë dhe të veprojmë për të ndryshuar vetën dhe…