Premierat filmike të javës së ardhshme

Me përmbajtje të ndryshme e sidomos festive, karakterizohet java e fundit e nëntorit dhe fillim java e dhjetorit.  Ju njohim me filmat që do të publikohen gjatë kësaj periudhe, me datat dhe titujt e tyre: Filmi ‘A Place in the Field poster’ – Data e publikimit: 28 nëntor Filmi ‘Break The Stage’ – Data e…