Ti je në këtë botë për një arsye, mos u dorëzo!

‘Muaji i Ndërgjegjësimit për Parandalimin e Vetëvrasjeve’ i cili çdo vit shënohet në muajin shtator, u dedikohet të ofruarit ndihmë atyre që kanë nevojë, për t’ju dhënë atyre vëmendje, këshilla si dhe edukimin adekuat. Muaji shtator na kujton të gjithëve, se ne mund të kemi një ndikim të madh në shoqëri dhe të jemi pranë…

Ciceroni kulturor

Në pjesën e dytë të muajit shtator, ngjarjet kulturore veç sa vijnë e shtohen. Për artdashësit, kjo javë do të jetë shumë e pasur me aktivitete kulturore që mund ti ndiqni gjatë këtyre ditëve në vijim: Më 20 shtator, ngjarja filantropike ‘Let’s Dance’, vazhdon me edicionin e 7-të në mbështetje të nënave dhe fëmijëve në…

Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje

– Me 19 shtator, të vitit 1993, Pearl Jam ri-publikuan albumin e tyre të dytë, të titulluar ‘Vs’. Të gjitha kopjet e këtij albumi u shitën vetëm për një javë dhe grupi refuzoi të realizoj ndonjë video-klip të këngëve nga ky album, pavarësisht dëshirës së fansave. – Me 19 shtator, të vitit 1998, këngëtari Robbie…