Gushti nisë me filma të shumtë

Sikurse moti i nxehtë, duket se do të jetë edhe repertoari i muajit gusht, përgjatë të cilit do të publikohen filma të shumtë, me aktorë të mrekullueshëm e histori interesante. Në vijim listojmë titujt dhe datat e publikimit të tyre: Filmi ‘The Seven Deadly Sins: Grudge of Edinburgh Part 2’ – Data e publikimit: 01…

Të rejat javore në teknologji…

Përmbledhjen javore në teknologji e fillojmë me një lajm aspak të mirë për kompanitë e telefonave të mençur. Tregu global i telefonave të mençur, ka vijuar me rënie të shitjeve në tre mujorin e dytë të 2023-ës, sipas raportimeve të Canalys dhe Counterpoint, që të dyja firma analitike të shitjeve.  Sipas raportit në fjalë, shitjet…