Të rejat javore në teknologji

Përmbledhjen javore në teknologji e fillojmë me Apple, më konkretisht me konferencën e tyre vjetore që është mbajtur, në javën që po e lëmë pas. Në këtë konferencë, ndër të tjera, gjigandi teknologjik Apple, prezantoi edhe pajisjen e shumëpritur të realitetit virtual dhe të shtuar, Apple Vision Pro. Siç u tha në konferencë, pajisja e…

Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje…

– Më 10 qershor, të vitit 2004, në moshën 73 vjeçare, ka ndërruar jetë këngëtari dhe kantautori amerikan, Ray Charles. Ai publikoi me qindra këngë dhe shumica prej tyre u bënë hite në SHBA dhe në gjithë botën. Charles ishte fitues i 17 çmimeve ‘Grammy’. Disa nga mega hitet e tij, ishin: ‘What a Wonderful…