Ngjarjet kulturore në vend

Edhe sot kemi veçuar disa nga ngjarjet kulturore të cilat do të organizohen gjatë këtyre ditëve, në vendin tonë. Biblioteka Kombëtare e Kosovës “Pjetër Bogdani”, tashmë ka hapur dyert për edicionin e 20-të të veprimtarisë kulturore “Java e Bibliotekës në Kosovë” dhe do të zgjasë deri me 28 maj, të këtij viti. Në muajt maj…