Njohja e gjuhëve të huaja është aftësi jetike

Në botën e sotme, gjithnjë e më të ndërlidhur dhe më të hapur për të gjithë, njohja e gjuhëve të huaja është një aftësi jetike, që u jep mundësi njerëzve të angazhohen në një mënyrë më të menjëhershme dhe më kuptimplote. Bazuar në rëndësinë që kanë gjuhët, kampanja e Radio KFOR-it e cila po realizohet…

Poezia, ky vërshim spontan i ndjenjave të fuqishme

E praktikuar gjatë historisë, në çdo kulturë dhe në çdo kontinent, poezia flet për njerëzimin dhe vlerat tona të përbashkëta, duke e shndërruar poezinë më të thjeshtë në një katalizator të fuqishëm për dialogun dhe paqen. Pikërisht sot (21 mars), shënohet ‘Dita Botërore e Poezisë’, e konceptuar si një ftesë për të reflektuar mbi fuqinë…