Dita e sotme vë në pah të drejtat e konsumatorit

Më 15 mars, të vitit 1962, ishte Presidenti i SHBA-së, John F. Kennedy ai i cili formalisht adresoi problemin e të drejtave të konsumatorit në Kongresin e SHBA, duke qenë i pari lider, që e ndërmori këtë nismë dhe sot, ne kremtojmë ‘Ditën Botërore të Konsumatorit’. Tashmë, lëvizja e konsumatorëve, çdo vit rrit ndërgjegjësimin global…