Premierat e javës së ardhshme

Të larmishëm janë filmat që priten të publikohen së shpejti në kinematë amerikane, të cilët si rëndom, sjellin histori interesante dhe përfshijnë aktorë të dëshmuar të Hollywood-it. Në vijim mund t’i gjeni titujt dhe data e publikimit të tyre: Filmi ‘The Thorn’ – Data e publikimit: 07 mars Filmi ‘Coffee Wars’ – Data e publikimit:…

Fakte interesante!

Kafshët, përmes veprimeve të tyre tregojnë emocione shpirtërore, duke filluar nga gjitarët më të mëdhenj e deri tek insektet më të vogla. Bota e tyre është shumë interesante dhe shpesh herë e pa besueshme për ne. Në vazhdim ju njohim me disa fakte interesante për kafshët: – Anakonda, gjarpri më i madh dhe më kërcënues…