Këngët më të reja në Radio KFOR

Edhe ky nëntor, na ka sjellë shumë premiera muzikore, të cilat ekipi i Radio KFOR-it është përkujdesur që ti sjellë tek ju. Më poshtë këtij lajmi, mund të gjeni këngët premierë, të cilat mund ti dëgjoni nga dita e sotme (18.11.22), në Radio KFOR: Nicki Minaj, Maluma & Myriam Fares Ft. FIFA Sound – Tukoh…

Stop bullizmit!

Bullizmi është dhunë psikologjike ose fizike, që ushtrohet vazhdimisht nga një person kundrejt një individi tjetër, prandaj çdo vit, janë të shënuara dy ditë në kalendarë që tregojnë rëndësinë e kësaj dite, është e premtja e tretë në nëntor dhe e premtja e parë në shkurt, që shënojnë ‘Ditën Botërore Kundër Bullizmit’. Në Shtetet e…

Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje

– Me 18 nëntor, të vitit 1993, Nirvana regjistruan një sesion të veçantë të këngëve të tyre në ‘MTV Unplugged’, në New York. Nirvana po ashtu këndoi një listë të këngëve nga materiale kryesisht më pak të njohura dhe versione të këngëve të këngëtarëve tjerë. – Në po këtë datë, të vitit 1993, këngëtari i…