Fakte interesante!

Në këto ditë të nxehta gushti do ju sjellim freski me disa fakte interesante dhe argëtuese nga fusha të ndryshme të jetës. Disa prej tyre mund të duken të pabesueshme, por se janë dëshmuar se janë të vërteta. Kulla Eifel mund të jetë deri në 15 cm më e lartë gjatë stinës së verës, për…

Gushti i pasur me filma

Muaji i ngrohtë i verës vazhdon të sjellë filma të shumtë për të gjitha preferencat, ngase përfshinë zhanre të ndryshme, si: komedi, dramë, romancë, aksion, etj. Prandaj, më postë listojmë titujt dhe datat e publikimit të tyre: Filmi ‘Dawn’ -Data e publikimit: 08 gusht Filmi ‘My Favorite Girlfriend’ -Data e publikimit: 09 gusht Filmi ‘Laal…