Shënohet sot “Dita Ndërkombëtare e Vetkujdesit”

Duke parë rëndësinë e vetkujdesit, më 24 korrik të vitit 2011, Fondacioni Ndërkombëtar i Vetkujdesit (ISF) filloi të shënojë “Ditën Ndërkombëtare të Vetkujdesit”, për të rritur ndërgjegjësimin për rëndësinë e vetkujdesit, duke përfshirë mirëqenien fizike, mendore dhe emocionale. Motoja e sivjetme, për të shënuar këtë ditë, është “Premtimi për të praktikuar kujdesin ndaj vetes”. Mos…

Përmbyllet korriku me filma të mrekullueshëm

Të larmishëm dhe shumë interesant do të jenë edhe filmat që do ta përmbyllin muajin korrik,të cilët paraqesin histori interesante, disa prej të cilëve të bazuar edhe në ngjarje të vërteta. Se cilët janë ata, lexojeni lajmin në vazhdim dhe kuptoni titujt dhe datat e publikimit të tyre:   Filmi ‘A Love Song’ – Data…