Filmat që publikohet javën e ardhshme

Krahasuar me javët paraprake, java që vjen, nuk do të jetë edhe aq e pasur me premiera të reja filmike, por vlen nënvizuar se filmat që pritet të publikohen së shpejti, janë të mrekullueshëm. Ju listojmë në vijim titujt dhe data e tyre:   Filmi ‘Facing Nolan’- Data e publikimit:19 korrik Filmi ‘The Last Movie…

Sot mund të komunikoni vetëm me emogji 😊

Sipas një raporti të publikuar nga Facebook, më shumë se 700 milionë emogji (Emoji), përdoren vetëm në postime, brenda këtij rrjeti social dhe mund të themi që është e pamundur që të numërohen edhe emogjit që përdorim në bisedat tona, prandaj sot shënojmë “Ditën Botërore të Emogjive”. Data e sotme, 17 korrik, është vendosur për…