Hit këngët më të dëgjuara në Radio KFOR

Radio KFOR-i njihet për lansimin dhe posedimin e këngëve më të reja dhe plotësimin e shijeve të ndryshme muzikore, të dëgjuesve. Mirëpo, cilat janë hit këngët më të kërkuara gjatë ditëve të fundit nga dëgjuesit tanë, i listojmë ato në vijim: Mozzik Ft. Noizy – Bonjour Madame The Kid Laroi Ft. Justin Bieber – Stay…