Tetori, muaj i filmave horror

Tetori, muaji i festës së shtrigave apo ‘Halloween’, është përgjithësisht një festë 31-ditore e të gjitha gjërave të frikshme, mirëpo ky muaj do të na sjell edhe disa filma të rinj horror, që adhuruesit e këtij zhanri i presin me padurim. Duhet të pranojmë se muaji tetor, i vitit të kaluar 2020, ka qenë shumë…

Të rejat javore nga teknologjia

Java teknologjike që sapo e kemi lënë pas, ka shërbyer për të gjithë, një lajm që po e prisnim prej kohësh. Që kur pandemia e Covid-19 nisi, shitjet e kompjuterëve janë rritur ndjeshëm, e kjo për shkak të punës dhe shkollimit nga shtëpia. Bashkë me këtë, përgjatë kësaj kohe, bota teknologjike ka qenë nën frikën…

Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje

– Sot, me 3 tetor, feston ditëlindjen këngëtarja dhe vokalistja e bendit ‘No Doubt’,Gwen Stefani, e lindur në vitin 1969. Në vitin 1997, ajo mbante pozitat e para të këngëve më të mira në Amerikë dhe Angli me këngën ‘Don’t Speak’, si pjesë e bendit ‘No Doubt’. Në fillim të viteve 2000, Stefani vazhdoi karrierën…