Sfidat e gazetarëve gjatë pandemisë COVID-19

Gazetarët gjatë pandemisë COVID-19, u përballën dhe po vazhdojnë të ballafaqohen me sfida të ndryshme, gjatë kryerjes së punëve të përditshme. Korona virusi ka ndryshuar botën e raportimit sportiv dhe e ka bërë punën e gazetarëve sportiv edhe më të vështirë. Lidhur me këtë çështje, Radio KFOR-i kontaktoi gazetarin sportiv në ‘Klan Kosova’, Jon Ajeti,…

Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje

– Me 29 korrik, të vitit 2007, reperi dhe producenti Timberland, në bashkëpunim me këngëtaren Katty Perry, ishin në pozitën e parë në top listat e këngëve më të mira në Angli, me këngën e tyre ‘The Way I Are’. – Në këtë datë të vitit 1978, këngët që ishin kolona zanore në filmin ‘Grease’,…