Premierat e filmave për javën e ardhshme

Edhe kjo javë që po vije, do të jetë përplot premiera filmash të zhanreve horror, komedi, aksion, fantastikë-shkencorë, dramë, etj. Me këtë artdashës, nuk mund të thoni që nuk keni me çfarë të argëtoheni edhe përgjatë javës së ardhshme, meqenëse e gjatë është lista e filmave që pritet të jepen premierë gjatë ditëve të ardhshme,…

Të rejat nga teknologjia

Nëse jeni duke pritur qe të porosisni së shpejti telefonin e ri të Samsung, na vije keq t’ju themi se duhet të prisni edhe pak.  Si duket diçka s’ka shkuar mirë dhe një Galaxy S21 FE s’do ta kemi në treg edhe për një kohë të pa caktuar.  Siç njoftojnë mediat botërore, Samsung është detyruar…