Filmat premierë që publikohen javën e ardhshme

Për të ju mbajtur të përditësuar me filmat që vazhdimisht jepen premierë në kinematë amerikane dhe platforma të tjera televizive, Radio KFOR-i ju sjell çdo javë, premierat filmike, me të cilët mund të njiheni më poshtë lajmit: Filmi ‘When Hitler Stole Pink Rabbit’ – Data e publikimit: 13, maj Filmi ‘Spiral: From the Book of…