‘Starpokes’ platforma që lidh fansat me personalitetin e tyre të preferuar

’Starpokes’ është platformë virtuale, ku nëpërmes kësaj faqe ju mund të personalizoni videon tuaj të preferuar, të personave të famshëm nga fusha të ndryshme si: muzika, aktrimi, sporti, personalitete të televizionit dhe fusha të tjera. Zëdhënësi i kësaj platforme, Arbër Skenderi në një bisedë për Radio KFOR-in, tregoi më shumë rreth kësaj platforme dhe se…

Fakte interesante

Përmirësimi i njohurive tona me fakte interesante, histori dhe gjëra që na bëjnë të mendojmë, na e bën jetën më interesante. Do të prezantojmë për ju disa kuriozitete interesante që ndoshta nuk i keni dëgjuar më parë: – A e keni ditur se një fije floku e vetme mund të mbajë një mollë, por po…