Lumturia e njeriut gjendet në natyrë

Lidhja me natyrën, mbetet një mënyrë e fuqishme për të larguar stresin, për të shmangur izolimin që mund të sjellë distancimi shoqëror si dhe për të krijuar një jetë më të shëndetshme. Të gjitha këto të mira na i dhuron shëtitja në natyrë, mirëpo këtë e tha për Radio KFOR-in edhe  kryetari i OJQ-së “Hiking…

Kjo ditë i dedikohet zjarrfikësve në gjithë botën

‘Dita Botërore e Zjarrfikësve’ u krijua në vitin 1999, për të nderuar pesë zjarrfikës të cilët humbën jetën në mënyrë tragjike gjatë një zjarri të madh që ndodhi në Australi. Në këtë ditë po ashtu kujtojmë edhe mijëra zjarrfikës të tjerë në gjithë botën, që humbën jetën e tyre për të shpëtuar të tjerët. Për…