Përfitimet e zotërimit të gjuhës kineze

Më shumë se një miliard njerëz flasin kinezishten, apo gjuhën Mandarin, si gjuhën e tyre të parë. Duke vlerësuar linguistikën dhe diversitetin kulturor, Kombet e Bashkuara në datën e sotme, 20 prill të vitit 2010, vendosën që të shënojnë edhe “Ditën e Gjuhës Kineze”. Në lidhje me përparësitë e zotërimit të kësaj gjuhe, Radio KFOR-i…