Hitet më të reja në Radio K4

Se muzika e mirë ndikon pozitivisht në disponimin e të gjithëve, këtë fakt e dinë të gjithë e sidomos dëgjuesit e Radio KFOR-it, stafi i të cili mundohet që këtë disponim të mirë, të ju ofrojë gjithmonë dëgjuesve, përmes emisioneve të njëpasnjëshme argëtuese si dhe përmes muzikës. Në vijim sjellim këngët premierë, të cilat i gjeni…

Fundjavë e “ndezur” në Radio KFOR

Miq të dashur të Radio KFOR-it, tek frekuencat tona në mbarë Kosovën, do të gjeni informata të ndryshme, argëtim dhe energji pozitive edhe në këtë fundjavë. Si çdo të shtune edhe nesër (20.03.21), dëgjuesit e Radio KFOR-it do të kenë mundësi të argëtoheni me emisionet ‘Music Zoom’, ‘Retro Remix’, ‘Capital’, ‘Artist Of the Day’ dhe…

Sot shënohet “Dita Botërore e Gjumit”

“Gjumë i rregullt, e ardhme e shëndetshme”, ky është slogani me të cilin shënohet sivjet 19 Marsi, “Dita Botërore e Gjumit”. Duke njohur rëndësinë që ka gjumi i mirë, për një jetë të shëndetshme, kjo ditë është një thirrje për të gjithë profesionistët e gjumit, që të mbrojnë dhe edukojnë njerëzit, për rëndësinë që ka…