Si t’i bëjmë të lumtura kafshët shtëpiake?!

Kafshët shtëpiake ofrojnë shoqërinë, dashurinë e tyre të pakushtëzuar, besnikërinë, mbrojtjen dhe madje përfitimet shëndetësore. Ata janë anëtarë të familjes sonë. Ditëlindjet e tyre festohen. Ata marrin dhurata në festa dhe raste të veçanta. Për pronarët e përkushtuar të kafshëve shtëpiake, marrja e një dhurate për anëtarë e familjes së tyre me gëzof, vlerësohet jashtëzakonisht…

Kujdesi për trupin dhe vetëvlerësimi

Imazhi i trupit dhe vetëvlerësimi janë çështje të spikatura për të rinjtë, veçanërisht gjatë adoleshencës dhe pubertetit, por kohëve të fundit, kërkimet në këtë fushë kanë filluar të përqendrohen edhe tek njerëzit e moshuar. Megjithatë, ne e dimë se askush nuk ka nevojë për një trup perfekt për të pasur një imazh të mirë. Nëse…

E kush nuk i do petullat amerikane?!

Në këtë dinamikë, e cila po na shtohet çdo ditë e më shumë, shpesh herë nuk kemi kohë të gatuajmë ushqimet tona të preferuara, të familjarëve apo të fëmijëve tanë. Janë vikendet, që të gjithë mezi i presim, e posaçërisht të vegjlit tanë, për tu gatuar ushqimet që ata i pëlqejnë shumë, e që në…