Të hënën, me 18 janar fillon gjysmëvjetori i dytë

Pas një pushimi të zgjatur dimëror, si shkak i situatës së krijuar nga CoViD -19, nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme në Kosovë, gjysmëvjetorin e dytë shkollor 2020/2021, do ta vazhdojnë fizikisht në shkolla. Kështu tregoi për Radio KFOR-in, Zëdhënësja e Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Diellza Kukaj: “Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë…

“Toleranca dhe paqja janë shumë të rëndësishme”, kështu thonë edhe dëgjuesit e Radio KFOR-it

Që nga themelimi i Radio KFOR-it, në vitin 1999, valët e saj kanë qenë dhe janë një zë i fuqishëm i misionit të KFOR-it për paqe, tolerancë dhe bashkëjetesë në Kosovë. Bashkudhëtarë të këtyre valëve pozitive, janë edhe dëgjuesit e shumtë, të cilët nuk hezitojnë të dërgojnë mesazhe falënderuese si dhe të tregojnë që pothuajse…