Festo duke ruajtur veten dhe rrethin tuaj

Viti 2020 po përfundon rrugëtimin e tij, e bashkë me të shpresojmë edhe sfidat e mëdha që e karakterizuan atë. Gjatë këtij viti, pandemia ‘CoViD-19’ na detyroi që të shmangim përqafimet ndaj njëri tjetrit, të mbulojmë fytyrën, duke na privuar nga manifestimi i ndjenjave dhe emocioneve tona të vërteta, e po ashtu na bëri që…