Pandemia e CoViD-19 nxiti teknologjinë që të sjell inovacione të shumta gjatë 2020-ës

Teknologjia po transformon gjithçka, përtej çdo njohjeje, me mundësitë e shumta novatore. E megjithëse bota përgjatë vitit 2020, është përballur me pandeminë e shkaktuar nga CoViD-19, kjo nuk e ka ndaluar teknologjinë, përkundrazi teknologjia ka qenë më aktive se kurrë. 2020-ta në historinë e  teknologjisë ka lënë gjurmë në fushën e robotikës: Anije pa drejtues…

Hitet më të mëdha të vitit 2020

Përkundër faktit që viti 2020, ka qenë një vit jo i zakonshëm për shkak të pandemisë ‘CoViD-19’ edhe në botën e muzikës, kjo nuk do të thotë që nuk ka qenë një vit i frytshëm, me shumë projekte që thyen rekorde dhe bashkëpunime të cilat na kanë zënë në befasi. Ky vit që po e…