Fakte interesante në Radio KFOR

Mësoni më shumë rreth botës së mahnitshme përmes fakteve interesante, të cilat në shumë raste edhe na mahnitin. Në vijim ju njohim me disa fakte interesante, të cilat ndoshta nuk i keni ditur më parë: – A e keni ditur se nëse u flisni njerëzve në veshin djathtë të tyre, do të jenë më të…

Sot shënohet ‘Dita Botërore e Mikro Ndërmarrjeve, Ndërmarrjeve të Vogla dhe të Mesme’

Asambleja e Përgjithshme e Kombeve të Bashkuara ka shpallur 27 Qershorin ‘Ditën e Mikro Ndërmarrjeve, Ndërmarrjeve të Vogla dhe të Mesme’, për të rritur ndërgjegjësimin e publikut për kontributin e tyre në zhvillimin e qëndrueshëm të ekonomisë globale. Sipas të dhënave të siguruara nga Këshilli Ndërkombëtar për Biznes të Vogël (ICSB), Ndërmarrjet Mikro, të vogla…