Ligjëratë virtuale me Iliria Aliajn, për rëndësinë e shkëmbimit rinor ndërkombëtar

Organizata joqeveritare ‘Germin’, sot (19.05.20), duke filluar nga ora 17:00, do të organizojë ligjëratën e radhës virtuale në kuadër të projektit ‘Diaspora  ED’, e cila këtë herë do të mbahet nga ligjëruesja, Iliria Aliaj. OJQ ‘Germin’, me anë të një njoftimi në rrjetin social ‘Facebook’, ka bërë të ditur se ky projekt ka për qëllim…

Si të menaxhojmë stresin

Stresi është një gjendje emocionale e tensionuar, një gjendje shqetësuese e theksuar, e cila është e pashmangshme në jetë. Edhe pse stresi në masë të vogël, është normal për jetë dhe i nevojshëm deri në atë shkallë sa nuk ndikon në kualitetin e shëndetit dhe jetës. Efektet e stresit janë të ndryshe te çdo njeri,…

Baleti i Kosovës vazhdon me transmetimin e shfaqjeve online

‘Baleti Kombëtar i Kosovës’ ashtu sikur shumë institucione kulturore në vend për shkak të pandemisë, po vazhdojnë me transmetimin e shfaqjeve online, në platforma të ndryshme të  rrjeteve sociale. Këtë të enjte (21.05), duke filluar nga ora 19:00, do të keni mundësi të shikoni online shfaqjen ‘O.Taka’, nën koreografinë dhe muzikën e balerinit, Sinan Kajtazi.…