Diskutim mbi rrjetëzimin e organiztatave të Ballkanit që kanë mision bazën në komunitet

Nesër, 6 shkurt , në hapësirën e qendrës ‘Termokiss’, do të mbahet diskutimi për “Presentation Sarajevo 2020”, i cili  është një projekt ndërkombëtar i filluar qysh nga viti 2016 dhe që ka për qëllim revitalizimin e hapësirave të braktisura. Anëtari i ‘Termokiss’, Edonis Hashani, për Radio KFOR-in ka treguar detaje për projektin në fjalë: “Prezantim…

Trajnim për vajza dhe gra për punëdore

Akademia Profesionale INFINIT së bashku me Komunën e Prishtinës, ndihmojnë vajzat e reja në nxitjen e vetëpunësimit, përmes marrëveshjes për subvencionimin e Projektit ‘Fuqizimi profesional i vajzave të reja në produkte “Handmade” (Punëdore)’. Aftësimi profesional në fushën e përpunimit të tekstilit përmes qepjes dhe prerjes si dhe punimit të stolive për vajza dhe gra, ndikon…