Lansohet projekti “Përqendrohu në Ngasje”

Me qëllim të reduktimit të aksidenteve në komunikacion, në veçanti të atyre me pasoja fatale, Policia e Kosovës, sot ka mbajtur një konferencë, dedikuar gjendjes së sigurisë në trafik, masave të ndërmarra, bashkëpunimit dhe bashkërendimit të aktiviteteve me akterët tjerë si dhe lansimin e projektit sensibilizues të titulluar “Përqendrohu në ngasje”. Në një prononcim për Radio…

Filmat nga Kosova në festivalin e Frankofonisë

Edicioni i 18 -të i Festivalit të Filmit Frankofon në Kosovë, do të filloj nesër (2.10.2018) në Prishtinë nga ora 20:00 në në kinëmanë ‘Cineplexx’, me shfaqjen e filmit ‘Au Revoir là – haut’, nga Albert Dupontel. Festivali organizohet në bashkëpunim me përfaqësitë diplomatike të Zvicrës, Belgjikës dhe Luksemburgut, ‘Aleancën Franceze të Prishtinës’, ‘Ministrinë e…

Hapet ‘Panairi i prodhimeve vendore bujqësore’ në Prishtinë

Me moton “Mendo për nesër, blej prodhime vendore”, sot (01.11.2018) në sheshin “Zahir Pajaziti”, Komuna e Prishtinës do të hap panairin e prodhimeve vendore bujqësore. Ekonomitë familjare dhe ndërmarrjet bujqësore prodhuese dhe përpunuese të Prishtinës, do t’i ekspozojnë prodhimet e tyre, me ç‘rast vizitorët e panairit do të njoftohen për së afërmi me prodhimet vendore.…