Komandanti i KFOR-it, Gjeneral Salvatore Cuoci, ka një porosi për nxënësit, për fillimin e vitit të ri shkollor – VIDEO

Të dashur nxënës, Çdo vit, fillimi i vitit të ri shkollor është një ngjarje e papërsëritshme, sepse rëndësia e tij për ju dhe të tjerët është e mbushur me kuptime dhe mundësi të reja. Shkolla është një nga vendet bazë të evolucionit tuaj, është vendi ku ju takoheni me të tjerët, e tejkaloni individualitetin tuaj…

Java franceze në ‘Kino Armata’

Sot në kinemanë e kryeqytetit ‘Armata’, fillon ‘Java e filmit francez’, saktësisht do të shfaqen filmat kryesisht me regji nga regjisorë të famshëm francez. Filmat që do të shfaqen janë në gjuhën franceze dhe qëllimi është që të njoftojnë publikun Kosovar, me punën kinematografike franceze. Drejtori i kino ‘Armata’, Alush Gashi në një bashkëbisedim me…

Rinia aftësohet për punë, përmes trajnimeve falas

Drejtorina e Kulturës, Rinisë dhe Sportit në Komunën e Podujevës në bashkëpunim me organizatën ‘Stay’, organizon trajnime falas për ngritjen e shkathtësive të buta, për të rinjtë e kësaj komune. Ky projekt ka për qëllim përkrahjen e të rinjve dhe rritjen e njohurive të tyre, në zhvillimin e karrierës profesionale përmes trajnimeve. Drejtori ekzekutiv i…