Koktejet e preferuara përgjatë stinës së verës

Shpesh ndodhemi në një situatë kur dalim në mbrëmje dhe nuk dimë se çfarë pije të porosisim. Gjatë stinës së verës janë koktejet ato që preferohen më së shumti, por për të na treguar më shumë rreth pijeve të ndryshme që ofrohen edhe në vendin tonë,  Radio KFOR ka kontaktuar barmenin, Ardian Haxhimurati i cili…

Rëndësia e çiklizmit në shëndetin tonë

Zbulimi i një destinacioni të ri, kombinimi i ecjes dhe çiklizmit, mund të jetë një mënyrë e përsosur për të shijuar pushimet me familjen, miqtë ose partnerin tuaj. Ky lloj sporti dhe pasoni është duke u shtuar dita ditës, duke ofruar një mundësi argëtimi dhe shëndeti. Lidhur me përfitimet e çiklizmit, Radio KFOR-i kontaktoi, kryetarin…