Rrëfimi i një gruaje të suksesshme, që menaxhoi qindra punëtorë të QKMF-së në Podujevë në përballjen me pandeminë

Ishte viti 2018, kur një grua plot energji, përkushtim dhe pasion për punë erdhi në pozitën e kryeinfermieres në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare në Podujevë. Znj. Ganimete Haxhiu, magjistre e Menaxhimit, tani 37 vjeçare, ka tri vite që menaxhon 246 punëtorë të kësaj Qendre, ku përfshihen infermierët, higjienistët, rojat dhe shoferët në gjithë territorin…

Fillon shpërndarja e vaksinave të gripit sezonal nëpër komunat e Kosovës

Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike kanë njoftuar se vaksinat për parandalimin e gripit sezonal kanë arritur në Kosovë. Janë Ekipet e Qendrave Kryesore të Mjekësisë Familjare të komunave të Kosovës, të cilat në ditët në vijim, do të ofrojnë vaksinim për grupet më të rrezikuara të popullatës. Vaksinat kundër gripit sezonal,…