Aleanca Franceze stimulon leximin tek fëmijët

‘Aleanca Franceze në Prishtinë’ në bashkëpunim me ‘Ministrinë Franceze të Kulturës’, kanë vazhduar aktivitetet e shumta që përfshijnë promovimin e kulturës franceze në Kosovë. Sot (16.01.20) duke filluar nga ora 18:00, në ambientet e ‘Aleancës Franceze në Prishtinë’, do të organizohet një punëtori për fëmijë që përfshinë shprehinë e të lexuarit nëpërmes lojës. Aktiviteti ‘Nata…

“Java e Kodimit” vazhdon me Cod Kit

Ka filluar “Java e Kodimit” e organizuar nga “BONEVET Prishtina”, e cila do të vazhdoj të mbahet edhe sot (16.01.20) dhe nesër (17.01.20), në objektin e Galerisë Kombëtare të Kosovës. Radio KFOR-i ka kontaktuar Edona Bejtullahu, mentore në “BONEVET”, e cila na tregoi se çfarë do të mbahet gjatë ditës së sotme: “Ditën e enjte…

Sot shpërndahen libra për nxënës që fituan në gara të diturisë dhe kreativitetit

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport (KNKRS), Rexhep Hoti do të bëjë sot (16.01.20) shpërndarjen e librave për disa nxënës në Komunën e Rahovecit dhe atë të Gjakovës. Nxënësit, të cilëve do t’u shpërndahen këto libra, janë fitues të nivelit komunal të garës nacionale në Dituri dhe Kreativitet Kulturor e Mendim Kritik. Shpërndarja e…